Laser ontharen? Dit zijn de voordelen!

 Laser ontharen? Dit zijn de voordelen!

Het is een steeds populairdere vorm van ontharing: laser ontharen. De kans is groot dat je er ook al eens van hebt gehoord. Het is niet gek dat deze vorm van ontharen in trek is, aangezien er verschillende voordelen zijn. Hoe dat precies zit? We lichten je er meer over toe: dít zijn de redenen om voor laser ontharen te kiezen!

Langdurig en duurzaam resultaat

Dé belangrijkste reden om voor laser ontharen te gaan? Het heeft een langdurig en duurzaam effect. Je moet eenmalig de behandelingen ondergaan, maar daarna blijven de haartjes weg. Bij alle andere ontharingsopties is dat niet mogelijk. Een ideaal vooruitzicht! Ook de behandelingen zelf duren maar kort: voor je het weet, sta je weer buiten. Al met al ben je dus niet eens zoveel tijd kwijt aan de laserbehandeling, maar kies je wel voor een groot en effectief resultaat.

Laser ontharen van verschillende lichaamsdelen

Laser ontharen kan op verschillende lichaamsdelen worden toegepast. Je kunt zelf kiezen of je alleen een bepaald gebied wilt laten ontharen met een laser, of juist een groot deel van je lichaam. Waar je bijvoorbeeld aan kunt denken? Dat is je bikinilijn laseren. Het is niet prettig om hier vaak de haren weg te moeten scheren of waxen, wat na de laserbehandeling niet meer nodig is. Verder kun je kiezen voor het laseren van de haren bij je oksels, benen, armen, buik en rug. Tevens ontharing in het gezicht is mogelijk met een laser.

Besparen van tijd

Nadat de laserbehandeling is voltooid, bespaar je voortaan behoorlijk wat tijd! Je hoeft namelijk niet meer met regelmaat je lichaamshaar weg te halen: de haren blijven weg. Met name het scheren van je benen is een tijdrovend klusje, waar jij je voortaan dus niet meer druk om hoeft te maken.

Ontharen zonder pijn

Je bent behoorlijk wat tijd kwijt aan het bijhouden van de haargroei op je lichaam. Dit is met een laserbehandeling voortaan verleden tijd. Dat niet alleen: de behandeling is ook relatief pijnloos. Zeker in vergelijking met bijvoorbeeld harsen! Een prettig idee, dat je die pijn niet langer hoeft te voelen.

Geen irritaties meer

Scheren of harsen kan ook voor huidirritaties of jeuk zorgen. Dat is hartstikke vervelend. Zeker als je vaak last hebt van een pijnlijke huid na het ontharen, is een laserbehandeling aan te raden. Hier heb je in de toekomst namelijk geen problemen meer mee.

Scheren, waxen of harsen is niet meer nodig

Na een laserbehandeling is het dus niet meer nodig om nog te scheren, waxen of harsen. Het kan zo zijn dat er nog een paar haartjes groeien, maar meer dan dat zal het niet zijn. Die haartjes zijn nauwelijks zichtbaar! Er is definitief een vermindering van de haargroei bereikt na een goede laserbehandeling.

admin

Gerelateerd