Veel onderweg als ondernemer? Bekijk de ideale wagen voor lange ritten

 Veel onderweg als ondernemer? Bekijk de ideale wagen voor lange ritten

Moet jij voor je werk lange ritten afleggen? Dan is het van groot belang dat je rijdt in een comfortabele wagen. Het laatste wat je wil is zere botten, een auto die veel verbruikt of een auto die niet snel is. Hieronder zetten wij de vijf ideale auto’s voor ondernemers op een rij die grote afstanden probleemloos kunnen afleggen.

1 Mercedes-Benz S-Klasse

Deze auto van Mercedes-Benz is gemaakt om jou als bestuurder te vertroetelen. Het is een ware droom wanneer je de S-Klasse gaat besturen. Je zult verstelt staan van zijn comfort, ook tijdens de lange ritten. De S-Klasse is daar immers ook voor gemaakt: dankzij zijn hoogwaardige techniek kun je veel kilometers maken met deze bolide. 

2 BMW 5 Serie

Bestuur je liever een BMW? Een BMW financial lease je al vanaf 145 euro. Net als de bovengenoemde Mercedes-Benz, is de BMW ook gemaakt voor lange afstanden. Vooral de 5 Serie van het Duitse automerk heeft een stijlvol design waarin je gezien wil worden als ondernemer. Deze auto is voorzien van luxe, comfort en genoeg veiligheid waarmee jij zorgeloos op weg kunt. De lange afstanden worden een pretje wanneer je rijdt in de BMW 5 Serie. Met een financial lease ben jij direct de eigenaar van deze stijlvolle wagen.

3 Audi A6

Jouw beste vriend voor onderweg is de Audi A6, vooral voor de langere routes. Dat is ook niet zo gek, want de Audi A6 zie je veelvuldig voorbijkomen op de snelweg. Het is dus een geliefde auto. De Audi beschikt over een duurzame motor en zit daarnaast ook nog eens heel aangenaam. Het is een luxe auto uit de hogere middenklasse en heeft bovendien veel technologische ontwikkelingen ondergaan. 

4 BMW 3 Serie

Hierboven hebben we het gehad over de BMW 5 Serie, maar wanneer je op zoek bent naar een kleinere auto is een BMW 3 Serie ook perfect als langeafstandsauto. Deze auto biedt jou genoeg comfort en een plezierige rijervaring komt je tegemoet met de 3 Serie. Ook heb je bij de 3 Serie alsnog een grote kofferruimte. De 3 Serie financial lease je al vanaf 174 euro.

5 Volvo V70

Een Volvo V70 staat bekend om zijn veiligheid. Naast dit grote voordeel, gaat de Volvo kilometerslang mee. Wanneer je deze auto goed onderhoudt, zal hij meerdere jaren jouw beste vriend zijn op de weg. Of je nou met jouw gezin op vakantie gaat naar Italië of wanneer je dagelijks een lange rit moet maken naar je werk: de Volvo V70 zal jou niet in de steek laten.

admin

Gerelateerd