Top 5 elektrische auto’s

 Top 5 elektrische auto’s

Elektrische auto’s worden steeds populairder, en geen wonder: ze zijn super stil, goedkoop in het gebruik, en soepel in het rijden. Tegenwoordig rijdt een elektrische auto zo een 300 km, en heb je overal oplaadpunten.

#5 Renault Zoe


De grootste kracht van de Zoe is dat deze compacte auto aanvoelt als een conventionele, stijlvolle, en pittige auto. Zoals je gewend bent van Renault. De elektromotor trekt snel op, en je rijdt al gauw zo een 350 km tussen twee oplaadbeurten.

#4 Hyundai Kona


De krachtige Kona Electric motor is goed voor een kracht van 64 kWh en brengt je zonder opladen 400 km ver. De het is grootste range van deze vijf toppers. De Hyundai Kona Electric is redelijk geprijsd en heeft een geweldige acceleratie.

#3 Peugeot e-208


De tweede Franse topper, de Peugeot e-208 presteert nog beter dan de Renault Zoe hierboven. De Peugeot rijdt iets minder ver, zo een 300 km. Daarentegen heeft deze e-208 een super krachtige motor, is erg wendbaar, en een een hoogwaardig interieur.

#2 Tesla S


De stille en comfortabele Sedan van Tesla is een zeer comfortabele auto die uitzonderlijk presteert, en een groot bereik heeft. De Tesla S is erg praktisch in het gebruik dankzij het enorme 17” touchscreen waarmee je alles in de auto draadloos bestuurt.

#1 Audi e-Tron

De Audi e-Tron is een klassiek en sportief model waar Audi bekend om staat. De e-Tron is een geruisloze cruiser die een uitstekend bereik heeft dankzij het gestroomlijnde model. Er zitten namelijk geen spiegels meer op. Die zijn vervangen door camera´s. Zo is ook de e-Tron volledig te besturen op een touchscreen. Net als zijn Oosterse concurrent rijdt deze Audi ook met gemak 400 km voordat er opgeladen moet worden.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply