Fijnste headsets met noise cancelling

 Fijnste headsets met noise cancelling

Steeds meer mensen werken van huis voor een aantal dagen per week. Dat is heerlijk, maar dan moet je wel om leren gaan met geroezemoes van familieleden of huisgenoten. Ook buren hebben er een handje van om geluid te maken als het juist niet uitkomt. Stilte helpt om je te concentreren.
Gelukkig zijn er nu steeds meer headsets met noise cancelling. Of ruisonderdrukking in het Nederlands. Met een fijne headset met noise cancelling sluit jij je geheel af van de buitenwereld. Met of zonder muziek op, dat maakt niet uit. Als je wel muziek luistert, zul je merken dat de kwaliteit van het geluid subliem is, en dat je de muziek ook niet zo hard hoeft te zetten als normaal.

Dit zijn de vijf fijnste headsets met noise cancelling:

➢ Sony WH-1000XM3: Dynamisch geluid, uitstekende noise cancelling en 30 uur batterij;
➢ Bose Noise Cancelling Headphones 700: Elegantie en top kwaliteit;
➢ Sennheiser Momentum Wireless: Comfortabel en praktisch in gebruik;
➢ Bang & Olufsen H9i: Luxe ontwerp en noise cancelling van het hoogste niveau;
➢ Mixcder E9: Goedkoop en toch nog een fijne noise cancelling.

Wat kan je nog meer van een headset verwachten?

De meeste noise cancelling headsets bevatten ook een microfoon om te chatten met vrienden en familie, en om vergaderingen te houden. Ze zijn draadloos, en daarom super handig in het gebruik. Met Bluetooth koppel je de headset zo aan je mobiel op laptop.
Vaak kan je de noise cancelling functie in- en uitschakelen. Dat is handig, want in sommige situaties is het juist wel handig om de omgeving te horen. Als je deel uitmaakt van het verkeer bijvoorbeeld. Of als iemand wat tegen je wilt zeggen. Zoek altijd een model uit dat deze flexibiliteit biedt, daar heb je veel plezier van in het gebruik.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply